Koolborstels Hilti

De koolborstels in je Hilti gereedschap zijn versleten en je apparaat hapert of werkt helemaal niet meer. Wat nu? Koolborstels.nl helpt je uit de brand. In ons ruime assortiment van meer dan 15.000 koolborstels vind je gegarandeerd de juiste Hilti onderdelen voor jouw gereedschap. Zo werkt je Hilti boorhamer binnen de kortste keren weer, maakt je slijper overuren en draaien ook je andere apparaten op volle toeren. Bekijk het overzicht van alle apparaten om snel naar de juiste koolborstels voor Hilti te navigeren. Wil je nog specifieker zoeken? Maak dan gebruik van de filteropties op de pagina. Zo vind je snel de geschikte koolborstels voor je Hilti gereedschap en kun je in een mum van tijd weer verder met je klus.

Hoe herken je versleten Hilti koolborstels?

Wanneer de koolborstels in je Hilti-apparaten versleten zijn, merk je dat snel aan een aantal dingen. Je gereedschap maakt bijvoorbeeld een knetterend geluid en hapert. Soms ontstaan er zelfs vonken, doordat de versleten koolborstels tegen onderdelen van de motor schaven. Na verloop van tijd kan je apparaat compleet uitvallen. Om schade aan je apparaat te voorkomen, is het belangrijk om tijdig de Hilti koolborstels te vervangen. Daarmee verbeter je de prestaties én de levensduur van je Hilti-apparaat.

Koolborstels in Hilti gereedschap vervangen

Merk je de eerdergenoemde signalen op in je gereedschap? Dan is het hoog tijd om de Hilti koolborstels te vervangen. Dat klusje is zo geklaard, zodat je snel weer verder kunt werken met je gereedschap. Zorg dat je de nieuwe set koolborstels, een kleine tang en een schroevendraaier in de buurt hebt. De koolborstels voor Hilti vervang je in een paar eenvoudige stappen:

  1. Zorg om te beginnen dat de stekker uit het stopcontact is en het apparaat uit staat.
  2. Schroef de behuizing los en haal die van het apparaat af.
  3. Ga nu op zoek naar de koolborstels voor Hilti. Die zitten aan de zijkanten van de motor en zien eruit als kleine, zwarte blokjes in houdertjes.
  4. Kijk goed hoe de koolborstels in de houders zitten of maak een foto. De nieuwe Hilti koolborstels moeten namelijk op dezelfde manier geplaatst worden.
  5. Heb je het gezien? Maak dan met de tang voorzichtig de bedrading los en haal de oude koolborstels uit de houders.
  6. Plaats de nieuwe koolborstels voor Hilti in het apparaat.
  7. Sluit de bedrading weer aan.
  8. Plaats de behuizing terug op het apparaat en schroef vast.

Zit alles goed vast? Dan kun je weer naar hartenlust klussen met de nieuwe Koolborstels voor Hilti in je gereedschap.

Koolborstels online bestellen

Werkt je apparaat niet meer en wil je zo snel mogelijk nieuwe koolborstels voor je Hilti gereedschap in huis hebben? Bestel je nieuwe koolborstels dan via Koolborstels.nl. We bezorgen de nieuwe Hilti koolborstels gratis bij je thuis en zorgen voor snelle verzending. Het pakketje past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Heb je niet alleen Hilti koolborstels nodig, maar ben je ook op zoek naar borsteltjes voor andere merken? Neem dan een kijkje bij het overzicht van al onze merken en filter eenvoudig per apparaat. Zo vind je gegarandeerd de juiste koolborstels voor jouw apparaten.