Koolborstels Black & Decker

Ben je op zoek naar nieuwe koolborstels voor Black en Decker-apparaten? Dan ben je bij Koolborstels.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vind je allerlei soorten koolborstels voor Black en Decker. Van boormachines en schroevendraaiers tot heggenscharen en blazers, voor elk gereedschap hebben we geschikte Black en Decker koolborstels in huis. Wist je dat je de levensduur van je Black en Decker gereedschap aanzienlijk kunt verlengen door de koolborstels tijdig te vervangen? Kies daarom nu je nieuwe koolborstels uit ons ruime assortiment en bestel ze eenvoudig online.

Koolborstels voor Black en Decker-gereedschap

De koolborstels in Black en Decker-apparaten zijn onmisbaar voor een goede werking van het gereedschap. Hoe dat kan? Kort gezegd geleiden de koolborstels stroom en zorgen ze ervoor dat de motor gaat draaien. Daardoor gaan de onderdelen in je Black en Decker boormachine, heggenschaar of ander gereedschap draaien. Hapert de motor of stopt het apparaat er helemaal mee? Dan is het hoog tijd om de Black en Decker koolborstels te vervangen.

Hoe vervang ik de koolborstels in mijn Black en Decker-gereedschap?

Het vervangen van de koolborstels in je Black en Decker-apparaten is gelukkig geen hogere wiskunde. Enige technische handigheid is mooi meegenomen, maar ook zonder die vaardigheden is deze klus goed te doen. Zorg dat je de nieuwe koolborstels, een schroevendraaier en een klein tangetje bij de hand hebt. Meer is niet nodig.

  1. Zorg voordat je begint dat de stekker uit het stopcontact is en het apparaat uit staat.
  2. Draai dan de behuizing van het apparaat los en haal die eraf.
  3. Zoek de koolborstels in het Black en Decker gereedschap. Dat zijn kleine zwarte blokjes die tegen de motor aan zitten gedrukt.
  4. Haal de bedrading los met het tangetje en wip of schroef de koolborstels uit hun houders. Let op: kijk goed hoe de oude Black en Decker koolborstels op hun plaats zitten! De nieuwe koolborstels moet je namelijk op dezelfde manier monteren.
  5. Plaats nu de nieuwe koolborstels en klik of schroef ze vast.
  6. Sluit ook de bedrading weer aan.
  7. Zit alles goed vast en zit er geen vuil meer in de motor? Zet dan de behuizing weer terug.

Met de nieuwe koolborstels voor Black en Decker in je apparaat kun je weer naar hartenlust klussen.

Ontvang je koolborstels in het buitenland

Geeft je Black en Decker-gereedschap het op nét als je de laatste hand wilt leggen aan je vakantiehuis in Frankrijk? Of sta je met een haperende boormachine bij je klusproject in Duitsland? Ook dan biedt Koolborstels.nl uitkomst. Plaats je bestelling online vanuit het buitenland en vul de adresgegevens van je verblijfplaats in. We sturen de nieuwe koolborstels zo snel mogelijk naar je toe. Zo kun je ook buiten de landsgrenzen snel weer verder met klussen.

Koolborstels online bestellen

In ons ruime assortiment vind je vrijwel altijd de juiste koolborstels voor jouw Black en Decker-apparaat. Heb je de geschikte set toch niet gevonden? Schakel dan onze keuzehulp in. Door het formulier te versturen gaan onze deskundigen voor je op zoek naar de juiste koolborstels voor Black en Decker. Staan ze niet in ons assortiment? Dan kunnen we de nieuwe Black en Decker koolborstels voor je op maat maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over het op maat maken van koolborstels of andere vragen.