Koolborstels voor motoren

De koolborstels in een motor zijn essentieel om de motor, en dus het apparaat of de machine, goed te laten werken. Door de elektriciteitsgeleiding via de koolborstels gaat de motor draaien en werkt het apparaat. De koolborstels in de motor worden tegen een hard onderdeel van de motor gedrukt, wat ervoor zorgt dat ze slijten en op den duur vervangen moeten worden. In ons assortiment vind je de juiste koolborstels voor motoren van onder andere DeWalt, Hitachi en Ion. Zoek bij het merk van je motor of neem een kijkje tussen alle koolborstels om de geschikte koolborstels voor jouw motor te vinden.

Koolborstels voor motoren van verschillende merken

De koolborstels in ons assortiment zijn geschikt voor motoren van verschillende merken. Je hebt de keuze uit ruim 25 verschillende sets koolborstels voor in de motor van je apparaat of machine. De koolborstels voor de verschillende motoren hebben wisselende eigenschappen. Zo hebben de koolstofblokjes bijvoorbeeld andere afmetingen en heeft het materiaal een wisselende samenstelling, omdat elke motor koolborstels met een andere hardheid nodig heeft.

Keuzehulp voor koolborstels in een motor

Kom je er niet helemaal uit bij het zoeken naar de juiste koolborstels voor je motor? Schakel dan onze keuzehulp in. Met behulp van de keuzehulp zoeken onze medewerkers de geschikte koolborstels voor jouw motor. Om de zoektocht makkelijker te maken vraagt de keuzehulp om enkele gegevens van de huidige koolborstels in de motor. Geef bij stap 1 het merk, soort apparaat en het type of model op. Voeg eventueel een foto toe van de aansluiting van de koolborstels in de motor. Vervolgens vragen we je om de koolborstels in de motor op te meten en de afmetingen van de breedte, lengte en diepte in te voeren. Weet je niet wat de afmetingen zijn of lukt het opmeten niet? Geen probleem, ook zonder deze gegevens kun je de keuzehulp inschakelen. Geef tot slot de gegevens door waarmee we je kunnen bereiken en verzend het formulier. Onze deskundigen gaan zo snel mogelijk aan de slag om de geschikte koolborstels voor je motor te vinden.

Koolborstels voor motor op maat laten maken

Staan de gewenste koolborstels voor je motor niet in ons assortiment? Dan helpen we je graag aan de juiste set koolborstels door ze voor je op maat te maken. Of het nu gaat om koolborstels voor de motor van een kleine schaafmachine of een grote vorkheftruck, bij Koolborstels.nl helpen we je graag aan de geschikte koolborstels.

Voor het op maat maken van de koolborstels voor je motor, hebben we minimaal één originele koolborstel nodig. Aan de hand daarvan stellen we vast wat de afmetingen van de koolborstels zijn en van welk materiaal ze zijn gemaakt. We maken de koolborstels voor motoren op maat bij een minimale afname van twaalf stuks. In de meeste gevallen zijn de op maat gemaakte koolborstels al binnen twee weken leverbaar.Wil je de koolborstels voor je motor op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Onze deskundigen helpen je graag verder.